Skær jordbær i halve og vend sammen med sukker og hyldeblomster.
Det hele røres sammen og sættes på køl.
Rulles i 2-3mm tykkelse og stikkes ud med en 4 cm udstikker.
Start med at veje det hele af.
Vand, mælk, smør, salt og sukker koges op og melet piskes i.
Varm/bag dejen godt igennem ved svag varme mens der hele tiden piskes (2-3 minutter).
Lad gerne massen køle lidt i gryden 10-15 minutter.
Vend ægget i og bland massen forsigtigt.
Kom massen i en sprøjtepose, og sæt den på køl.
Sprøjt små “boller” op på en bageplade med bagepapir (ca. 6 cm i diameter).
De udstukne dejlåg kommes på toppen af “bollerne”.
Vandbakkelserne sættes i en forvarmet ovn på 185° i 25-30 min.
OBS! Du må IKKE åbne ovnen undervejs, så falder vandbakkelserne sammen.
Pisk æg flormelis og vanilje sammen til hvid og luftig creme og vend derefter sammen med flødeskum.
Skær vandbakkelser over på midten og fyld dem med råcreme i toppen.
Fyld bunden med de marinerede jordbær.
Saml den igen. - Og god fornøjelse.
Sæsonen for hyldeblomster er kort, men de giver en fantastisk aroma.
Pluk evt. skærmene i sæsonen, klip blomsterne af og gem dem på frost.
Alternativt kan bærrene marineres i koncentreret hyldeblomstsaft, men det giver ikke samme intense smag.