Dræn vandet fra smørbønnerne.
Blend smørbønner, peanutbutter, olivenolie, vand, hvidløg og citronsaft sammen og smag cremen til med salt.
Anret i en skål.
Rist græskarkerner og sesamfrø gyldne og duftende på en tør pande med lidt urtesalt.
Køl dem af og drys dem rundhåndet på toppen af de cremede smørbønner.
Gør grøntsagerne klar: Skær/del dem alle i passende stykker og vend dem med olivenolie, timian og lidt urtesalt.
Grill dem møre (her kan bruges en grillpande.)
Anret grøntsagerne på et fad.
Skyl og læg til tørre på et rent viskestykke. Anret sammen med de grillede grøntsager.
Vend surkål med revet æble og timian. Anrettes sammen med de grillede grøntsager.
Hvis du køber bønnerne kogt svarer 350 gr til ca. 1,5 dåse / pakke.