Se opskriften Udskriv opskrift Udskriv opskrift Grillede & rå grøntsager, gæret kål & cremedesmørbønner med ristede græskarkerner Kok: Rasmus Kofoed Serveringer: 4 Ingredienser Portioner Cremede smørbønner 350 gram kogte smørbønner 50 gram peanutbutter 50 gram mild olivenolie 50 gram vand (= 1/2 dl) 15 gram citronsaft (= 1 spsk) 1 knivspids fint revet hvidløg havsalt Ristede kerner 50 gram græskarkerner 10 gram sesamfrø Urtesalt Grillede grøntsager 100 gram blomkålsbuketter 1 skrællet squash 1 spidskål 8 nye løg 1 dl olivenolie Timiankviste Urtesalt Rå grønt Spæde salater Brøndkarse Rød syre (hvis det kan skaffes) Gæret kål 200 gram surkål (købes på glas) 1 grønt æble timiankvist Instruktioner Cremede smørbønner Dræn vandet fra smørbønnerne. Blend smørbønner, peanutbutter, olivenolie, vand, hvidløg og citronsaft sammen og smag cremen til med salt. Anret i en skål. Ristede kerner Rist græskarkerner og sesamfrø gyldne og duftende på en tør pande med lidt urtesalt. Køl dem af og drys dem rundhåndet på toppen af de cremede smørbønner. Grillede grøntsager Gør grøntsagerne klar: Skær/del dem alle i passende stykker og vend dem med olivenolie, timian og lidt urtesalt. Grill dem møre (her kan bruges en grillpande.) Anret grøntsagerne på et fad. Rå grønt Skyl og læg til tørre på et rent viskestykke. Anret sammen med de grillede grøntsager. Gæret kål Vend surkål med revet æble og timian. Anrettes sammen med de grillede grøntsager. Tip Hvis du køber bønnerne kogt svarer 350 gr til ca. 1,5 dåse / pakke. Grøntsags ”bearnaise” Forrige Verdens bedste morgengrød - landsholdets hemmelige våben Næste
Grillede & rå grøntsager, gæret kål & cremedesmørbønner med ristede græskarkerner
Grillede & rå grøntsager, gæret kål & cremedesmørbønner med ristede græskarkerner
Ingredienser
Cremede smørbønner
Ristede kerner
Grillede grøntsager
Rå grønt
Gæret kål
Instruktioner
Cremede smørbønner
Dræn vandet fra smørbønnerne.
Blend smørbønner, peanutbutter, olivenolie, vand, hvidløg og citronsaft sammen og smag cremen til med salt.
Anret i en skål.
Ristede kerner
Rist græskarkerner og sesamfrø gyldne og duftende på en tør pande med lidt urtesalt.
Køl dem af og drys dem rundhåndet på toppen af de cremede smørbønner.
Grillede grøntsager
Gør grøntsagerne klar: Skær/del dem alle i passende stykker og vend dem med olivenolie, timian og lidt urtesalt.
Grill dem møre (her kan bruges en grillpande.)
Anret grøntsagerne på et fad.
Rå grønt
Skyl og læg til tørre på et rent viskestykke. Anret sammen med de grillede grøntsager.
Gæret kål
Vend surkål med revet æble og timian. Anrettes sammen med de grillede grøntsager.
Tip
Hvis du køber bønnerne kogt svarer 350 gr til ca. 1,5 dåse / pakke.