Grillede & rå grøntsager, gæret kål & cremedesmørbønner med ristede græskarkerner af Rasmus Kofoed

Grillede & rå grøntsager, gæret kål & cremedesmørbønner med ristede græskarkerner

Serveringer: 4

Ingredienser

Cremede smørbønner

Ristede kerner

Grillede grøntsager

Rå grønt

Gæret kål

Instruktioner

Cremede smørbønner

  1. Dræn vandet fra smørbønnerne.

  2. Blend smørbønner, peanutbutter, olivenolie, vand, hvidløg og citronsaft sammen og smag cremen til med salt.

  3. Anret i en skål.

Ristede kerner

  1. Rist græskarkerner og sesamfrø gyldne og duftende på en tør pande med lidt urtesalt.

  2. Køl dem af og drys dem rundhåndet på toppen af de cremede smørbønner.

Grillede grøntsager

  1. Gør grøntsagerne klar: Skær/del dem alle i passende stykker og vend dem med olivenolie, timian og lidt urtesalt.

  2. Grill dem møre (her kan bruges en grillpande.)

  3. Anret grøntsagerne på et fad.

Rå grønt

  1. Skyl og læg til tørre på et rent viskestykke. Anret sammen med de grillede grøntsager.

Gæret kål

  1. Vend surkål med revet æble og timian. Anrettes sammen med de grillede grøntsager.

Tip

Hvis du køber bønnerne kogt svarer 350 gr til ca. 1,5 dåse / pakke.