Grillet kyllingespyd med græskar, soya & æggeblomme
Ingredienser
Kyllingespyd
Græskar - sellerimos
Fennikelsalat
Soyadip
Instruktioner
Kyllingespyd
-
Kyllingekødet røres med løg, salt, peber og pankorasp.
Form omkring spyd og grill dem/steg dem på grillpande ca. 3 min på hver side.
Græskar - sellerimos
-
Skræl græskar og selleri, skær det i mindres stykker og vend det sammen med hvidløgsfeddet, med lidt olie og salt og peber. Bag det i ovnen ved 170° i 25 min, tag det ud af ovnen tilsæt smør og “mas” græskar og selleri med en ske til en grov mos.
Fennikelsalat
-
Snit fennikel helt fint i hånden eller brug en mandolin (- pas på nallerne).
-
Vend fennikel med citronsaft.
Soyadip
-
Riv ingefær og limeskal i sojaen, smag til med limesaft og fordel det i 4 skåle.
-
Del æggene og læg forsigtigt blommen ned i sojaen (en til hver).
-
Anret kyllingespyd og mos på en tallerken. Top med fennikelsalaten, dyp i soja.
Velbekomme :-)
Tip
Lille ret til 8 personer på skolen eller hovedret til 4 personer hjemme