8 eller 4 personer (se tip)

Grillet kyllingespyd med græskar, soya & æggeblomme

Ingredienser

Kyllingespyd

Græskar - sellerimos

Fennikelsalat

Soyadip

Instruktioner

Kyllingespyd

  1. Kyllingekødet røres med løg, salt, peber og pankorasp.
    Form omkring spyd og grill dem/steg dem på grillpande ca. 3 min på hver side.

Græskar - sellerimos

  1. Skræl græskar og selleri, skær det i mindres stykker og vend det sammen med hvidløgsfeddet, med lidt olie og salt og peber. Bag det i ovnen ved 170° i 25 min, tag det ud af ovnen tilsæt smør og “mas” græskar og selleri med en ske til en grov mos.

Fennikelsalat

  1. Snit fennikel helt fint i hånden eller brug en mandolin (- pas på nallerne).

  2. Vend fennikel med citronsaft.

Soyadip

  1. Riv ingefær og limeskal i sojaen, smag til med limesaft og fordel det i 4 skåle.

  2. Del æggene og læg forsigtigt blommen ned i sojaen (en til hver).

  3. Anret kyllingespyd og mos på en tallerken. Top med fennikelsalaten, dyp i soja.

    Velbekomme :-)

Tip

Lille ret til 8 personer på skolen eller hovedret til 4 personer hjemme