Grillede & rå grøntsager, gæret kål & cremedesmørbønner med ristede græskarkerner
Ingredienser
Cremede smørbønner
Ristede kerner
Grillede grøntsager
Rå grønt
Gæret kål
Instruktioner
Cremede smørbønner
-
Dræn vandet fra smørbønnerne.
-
Blend smørbønner, peanutbutter, olivenolie, vand, hvidløg og citronsaft sammen og smag cremen til med salt.
-
Anret i en skål.
Ristede kerner
-
Rist græskarkerner og sesamfrø gyldne og duftende på en tør pande med lidt urtesalt.
-
Køl dem af og drys dem rundhåndet på toppen af de cremede smørbønner.
Grillede grøntsager
-
Gør grøntsagerne klar: Skær/del dem alle i passende stykker og vend dem med olivenolie, timian og lidt urtesalt.
-
Grill dem møre (her kan bruges en grillpande.)
-
Anret grøntsagerne på et fad.
Rå grønt
-
Skyl og læg til tørre på et rent viskestykke. Anret sammen med de grillede grøntsager.
Gæret kål
-
Vend surkål med revet æble og timian. Anrettes sammen med de grillede grøntsager.
Tip
Hvis du køber bønnerne kogt svarer 350 gr til ca. 1,5 dåse / pakke.