“Forårsfornemmelser”
Grøn ærtesuppe af Jesper Koch Vis galleri 1 photo

Grøn ærtesuppe med karrycreme og bacon

Serveringer: 4

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sauter, hvidløg, skalotteløg og smør sammen i et par minutter.

  2. Tilsæt eddike og lad den koge væk

  3. Tilsæt ærter, hønsebouillon og cayenne og lad det simre 10 minutter.

    Blendes derefter helt glat i foodprocessor.
  4. Steg baconen sprød på en pande.

  5. Bland creme fraiche, fløde, salt og karry og pisk det stift med elpisker.

  6. Bælg de friske ærter til pynt.

Tip

Læg lidt friske ærter i bunden.
Læg bacon ovenpå
Lav et “æg” (ligesom en kugle is) af karrycremen, med en varm ske.
Hæld forsigtigt den varme suppe rundt om karrycremen.