Pandekager med verdens hurtigste bær sorbet
Ingredienser
Pandekager
Bær-sorbet
Instruktioner
Pandekager
-
Mel, æg, vanilje, sukker og citronskal piskes sammen til en glat masse.
-
Dernæst piskes smeltet smør og mælken i lidt ad gangen.
-
Bag pandekagerne på en pande ved middel varme, på begge sider til de er gyldne.
-
Husk 1. pandekage er altid en smager, da den ikke bliver lige så smuk som de næste!
Bær-sorbet
-
Bærrene kommes i blenderen og sukker kommes på, den opmærksomme har set at der står 125-175 g sukker, start med 125g og smag på din sorbet, det afhænger af hvor søde dine bær er, hvor meget der skal i.
-
Hvis din sorbet skal være ekstra lækker, så kan du rive lidt citronskal med og komme lidt ægte vanilje ved inden du blender.
-
Rør honning og kartoffelmel sammen til en helt glat masse og rør den derefter i den lune mandelmelmasse.
-
Kog smørret op og rør det i massen lidt ad gangen.
Vask citronen og riv skallen af den 1⁄2 citron i massen. -
Kom massen i en sprøjtepose.
-
Smør 4 små forme på ca. 8x3 cm.
-
Sprøjt massen op i formene. (Læg evt. en kandiseret appelsinskive på toppen).
-
Bag dem ved 170° i 16-18 min. Afkøl kagerne let.
Tip
Høst/pluk gerne dine yndlingsbær i sæsonen.
Du løsfryser dem og pakker dem i poser af 300 gram.