Se opskriften Udskriv opskrift Udskriv opskrift Jordskokcreme til crudité Kok: Søren Jakobsen Serveringer: 4 Ingredienser Portioner Jordskokcreme 200 gram jordskokker 2 fed hvidløg 1 dl piskefløde 1 dl sødmælk Diverse grøntsager til crudité (se foto for inspiration) f.eks 1 skive spidskål 1 rød peber 1⁄2 agurk 1-2 gulerødder 3 stængler blegselleri 1⁄4 blomkål Brøndkarse Instruktioner Jordskokcreme Skræl jordskokkerne og skær dem mindre stykker og kom dem op i en kasserolle. Skær hvidløgene i kvarte og kom dem i kasserollen. Tilsæt fløde og mælk. Bring det i kog og skru derefter helt ned for blusset. Lad det simre 20 minutter. Når det hele er mørt blendes det til en lind puré og smages til med salt og peber. Afkøl cremen inden den bruges. Crudité Gør grøntsagerne til crudité i stand og skær dem i stave/klodser så de er lige til at spise - blegselleri skrælles gerne. Anret sammen med jordskokcremen. Tip Denne jordskokcreme passer også rigtig godt som tilbehør til stegt fisk. Grønne asparges i mandelsovs Forrige Pasta med pesto Næste Share
Jordskokcreme til crudité
Jordskokcreme til crudité
Ingredienser
Jordskokcreme
Diverse grøntsager til crudité (se foto for inspiration)
Instruktioner
Jordskokcreme
Skræl jordskokkerne og skær dem mindre stykker og kom dem op i en kasserolle.
Skær hvidløgene i kvarte og kom dem i kasserollen.
Tilsæt fløde og mælk.
Bring det i kog og skru derefter helt ned for blusset.
Lad det simre 20 minutter.
Når det hele er mørt blendes det til en lind puré og smages til med salt og peber.
Afkøl cremen inden den bruges.
Crudité
Gør grøntsagerne til crudité i stand og skær dem i stave/klodser så de er lige til at spise - blegselleri skrælles gerne.
Anret sammen med jordskokcremen.
Tip
Denne jordskokcreme passer også rigtig godt som tilbehør til stegt fisk.