Kylling i cornflakes med ristet kål dip
Ingredienser
Kylling
Dip
Stegning og anretning
Instruktioner
Kylling
-
Del kyllingen i mindre stykker/tern.
-
Rør yoghurten sammen med de tørre krydderier, limesaft og salt/ peber.
-
Vend kylling og marinade sammen og lad det hvile ved stuetem- peratur, mens du laver dip.
Dip
-
Vask og tør grønkålen. Pluk bladene af stilkene. Rist den plukkede grønkål på en varm pande i lidt olie. Den må gerne få noget farve. Træk det til side og lad det køle ned.
-
Kom resten af ingredienserne til dip i en blender sammen med kålen. Kør det til nogenlunde glat konsistens. Smag til med salt og peber. Sæt dressingen på køl og den er klar til servering.
Stegning og anretning
-
Varm olien op til 180°. (Brug gerne en frituregryde, ellers pas meget på, varm olie er farligt!)
-
Knus cornflakesflagerne i en skål med hænderne, så de bliver finere. Det må ikke blive til ren pulver, men det må heller ikke være for groft.
-
Tag kyllingestykkerne op af yoghurten (lad endelig noget yoghurt forblive på kyllingen) og panér dem i cornflakes.
-
Fritér dem et par stykker ad gangen, i ca. 5 min i olien og dryp dem derefter af på et stykke køkkenrulle eller lignende.
-
Krydder med salt og servér med dippen.