stjernemad.dk
  • Opskrifter
  • Stjernekokke
  • Download bog
Grøntsags ”bearnaise” af P

Verdens bedste morgengrød – landsholdets hemmelige våben

Grillede & rå grøntsager, gæret kål & cremedesmørbønner med ristede græskarkerner af Rasmus Kofoed

Grillede & rå grøntsager, gæret kål & cremedesmørbønner med ristede græskarkerner

Grøntsags ”bearnaise” af Erwin Lauterbach

Grøntsags ”bearnaise”

Avocadoæggekage med spinat og persille af Thomas Rode

Avocadoæggekage med spinat og persille

Hokkaido græskargratin, mandarin og sølvbedesalat af Francis Cardenau

Hokkaido græskargratin, mandarin og sølvbedesalat

Forårsruller med ”Thai-Ketchup” af Dak Wichangoen

Forårsruller med ”Thai-Ketchup”

En hyldest til den kendte bagekartoffel med smørsauteret porre af Daniel McBurnie

En hyldest til den kendte bagekartoffel med smørsauteret porre

15 min.
Stegt selleriknold med bladselleri og selleri-remoulade af Jens Vestergaard

Stegt selleriknold med bladselleri og selleri-remoulade

Ovnbagt knoldselleri med rosmarin og ristede valnødder af Jan Hurtigkarl

Ovnbagt knoldselleri med rosmarin og ristedevalnødder

Blomkål i hjemmelavet gul karry af Kenneth Toft-Hansen

Blomkål i hjemmelavet gul karry

Pasta med pesto af Jonathan Berntsen

Pasta med pesto

Jordskokcreme til crudité

Grønne asparges i mandelsovs af Søren Gericke

Grønne asparges i mandelsovs

© 2025 Stjernemad.dk
  • Opskrifter
  • Stjernekokke
  • Download bog