- Alle opskrifter
- Grønt
- Kød
- Dessert
Verdens bedste morgengrød – landsholdets hemmelige våben
Grillede & rå grøntsager, gæret kål & cremedesmørbønner med ristede græskarkerner
Avocadoæggekage med spinat og persille
Hokkaido græskargratin, mandarin og sølvbedesalat
Forårsruller med ”Thai-Ketchup”
En hyldest til den kendte bagekartoffel med smørsauteret porre
Stegt selleriknold med bladselleri og selleri-remoulade
Ovnbagt knoldselleri med rosmarin og ristedevalnødder
Blomkål i hjemmelavet gul karry
Jordskokcreme til crudité
Grønne asparges i mandelsovs
Grøn ærtesuppe med karrycreme og bacon
Kartoffelporresuppe (med porre og bacon)
Buta Negi Shogayaki – Japansk biksemad
Marokkansk-inspireret couscous med kylling oggrøntsager
Svinekæber i æblemost & langtidsstegte gulerødder med friskostcreme
Perlehøne Karl Johan Milanese & brunet smørsauce
Grillet kyllingespyd med græskar, soya & æggeblomme
Kylling i cornflakes med ristet kål dip
Mandelkage med kandiseret orange og pisket bergamottecreme
Pandekager med verdens hurtigste bær sorbet
Jordbær med vandbakkelser og råcreme